Przegląd skody octavia II po 90 tys... jakie czynnosci?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • blind_walker
    RS
    • 2010
    • 4533
    • Octavia I combi (1U5)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

ufo teoretycznie nie bo puki co spotykamy sie sie co dwa tygonie a wiec nastepne spotkanie wypada jak sie ni pomylilem 16/02
    ALE !!!!! mozemy zrobic liste chetnych - dysponujacych czasem i z mila checia mozemy spotkac sie 23/02 - zobaczymy blizej terminu - SLEDZ TEMAT

speedy1953 ja juz myslalem ze Cie snieg zasypal albo oblodzenie a tu ksiegowy sie napatoczyl

Bardzo zapraszamy !!!
    mkII 20VT (600h worked)
    Roooooomster
  • m1m1m1
    Classic
    • 2008
    • 5

Dzień dobry

Kupiłem pewien czas temu 3 letnia skode osctavie 2 tdi mająca na liczniku 80 tys kilometrów teraz już dochodzi do 90 tys i powinienem zrobić przegląd w serwisie... Jak się dowiedziałem taki przegląd kosztuje 1000 zl w aso (czyli trochę dużo).

Chciałem się spytać czy warto robić ten przegląd? jakie czynności wykonują mechanicy na tym przeglądzie?

Komentarz

• loru
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 4286
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez m1m1m1
      jakie czynności wykonują mechanicy na tym przeglądzie?
      O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• m1m1m1
        Classic
        • 2008
        • 5

a myslicie zeby koniecznie wykonac przeglad w aso czy lepiej u w jakims innym tanszym miejscu? czy w ogole dac sobie znim spokoj wymienic plyny i jezdzic az cos nie zacznie "stukac"?

Komentarz

• paf
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3140

Zamieszczone przez m1m1m1
          a myslicie zeby koniecznie wykonac przeglad w aso czy lepiej u w jakims innym tanszym miejscu? czy w ogole dac sobie znim spokoj wymienic plyny i jezdzic az cos nie zacznie "stukac"?
          m1m1m1 ja na Twoim miejscu robiłbym oczywiście przegląd i nie czekał na nic natomiast do ASO raczej bym się nie wybierał chyba że nie masz alternatywy. Generalnie popatrz na forum jak tam z polecanymi warsztatami w łódzkim, podjedź na spota pogadaj z chłopakami - najlepiej Cię nakierują.

Opinie o ASO są od "super" do "nigdy w życiu" zależy od ASO i doświadczeń wypowiadającego te opinie - dlatego jeśli chcesz gdzieś blisko siebie to ratują Cię chłopaki z Łodzi - jak mówię - skocz na spota i Cię nakierują na pewno

Komentarz

• loru
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 4286
            • Octavia II (1Z3)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

m1m1m1,
            a jak chesz sobie zrobić wycieczkę to : http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=1267
            O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

Pracuję...